Visa omtanke om miljön och din kropp, välj en Herman Miller Sayl kontorsstol

11 december 2020 Cecilia Olsson

En riktigt bra kontorsstol kan vara den bästa investeringen du kan göra om du är en person som har ett stillasittande jobb. Det är dessvärre otroligt vanligt att människor som sitter dåligt under längre perioder drabbas av besvär i framförallt rygg och nacke samt kan känna sig väldigt ömma och stela i kroppen. För den som har ett stillasittande arbete är det mycket viktigt att försöka röra sig mer på fritiden och såklart utrusta sin arbetsplats med en ergonomisk stol.

Stolar i världsklass

Ett företag som tillverkar riktigt bra kontorsstolar, som till och med anses vara några av de bästa i världen, är Herman Miller. Förutom att stolarna designas för att vara så ergonomiska och bekväma som möjligt så framställs de dessutom med omtanke om miljön. För den som är extra mån om naturen går det dessutom att hitta begagnade Herman Miller stolar som framstår som helt nya, både i utseende och funktion. 

Sayl skapar en dynamisk arbetsplats

En av de bästa stolarna från Herman Miller är modellen Sayl, som är en sammansmältning av estetisk och dynamisk ergonomi. Stolen kan lätt justeras i höjden och nätet i rygg och sits ger en fantastisk sittkomfort. Herman Miller Sayl är den optimala sittlösningen för den dynamiska arbetsplatsen och är såklart framställd i högsta kvalitet.

Välj återbruk för miljön och plånbokens skull

Hos Valueshop kan du hitta en Herman Miller Sayl i klassen Premium Refurbished. Det innebär att den blivit använd men har genomgått en grundlig process i fem steg vilket gör att den i stort sett framstår som helt ny. Den levereras med enbart original delar och det finns även möjlighet att uppgradera stolen efter behov (med exempelvis hjultyp). Hos Valueshop får du ett otroligt förmånligt pris och visar dessutom omtanke om miljön eftersom du väljer begagnat, det kan man kalla en ”win-win situation”.

Fler nyheter