Synglas vid inspektion av processer

17 februari 2022 Jenny Olsson

editorial

Synglas är ett sorts glas som används för att övervaka processer som exempelvis en vätskefylld behållare. Synglaset gör att man kan kontrollera färger, temperaturer eller gaser utifrån samtidigt som man har ämnet i behållaren. Mirit Glas är företaget som levererar synsglas och när det är väldigt bråttom för kunden att få sin produkt så går det att få leverans redan samma dag.

Synglas som även kallas siktglas används ofta för att övervaka frysprocesser vid låga temperaturer. Det används även för att övervaka flytande vätskor och förbränningsprocesser med högra temperaturer  för att området ska vara explosionssäkrat. Ja, användningsområdena är väldigt många när det gäller synglas och Mirit Glas är det ledande företaget i Skandinavien på dessa produkter.

Synglas har levererats i Skandinavien i mer än 60 år.

Mirit Glas har levererat synglas i mer än 60 år över hela Skandinavien och företagets historia än går ytterligare något längre tillbaka i tiden. Under tre generationer och snart 70 år har Mirit Glas levererat glas i alla former och sorter och man är verkligen ett företag att lita på i branschen. Löften om leveranstider och de överenskomna priserna hålls alltid och man är väldigt noggranna med sin kundservice.

synsglas

Utöver synglas så finns ett stort antal varianter av glas i Mirit Glas sortiment och det som inte finns i lager produceras på beställning. Borosilikatglas, displayglas, härdat glas, kemiskt härdat glas och kvartsglas är bara några av de övriga produkterna som finns att tillgå hos Mirit Glas. Företaget serietillverkar stora produktioner samtidigt som man även levererar mindre enskilda delar åt sina kunder.

Mirit Glas har mängder av nöjda kunder som är överförtjusta med samarbetet  och det kan många fina vitsord på hemsidan visa på. Tveka inte att kontakta företaget som mer än gärna står till tjänst med svar på frågor och funderingar. Kolla gärna in Mirit Glas hemsida för mer information. 

Fler nyheter