Köp, sälj och reparera vitvaror i Bromma

20 juni 2022 william eriksson

editorial

Har mikrovågsugnen pajat, blinkar kylskåpslampan eller blir disken aldrig ren i diskmaskinen? Vitvarorna i hushållet har blivit en oerhört viktig del i ett välfungerande livspussel och sätter snabbt käppar i hjulet när det börjar krångla. Om tvättmaskinen inte fungerar läggs smutstvätten på hög och plötsligt kan du inte ha på dig din mest eleganta skjorta på arbetsintervjun, då den dessvärre är befläckad med blåbärssylt. I vårt moderna samhälle har vi så stor tilltro till dessa maskiner att det är lätt att ta dem för givet.

Är du bosatt i Bromma finns det gott om hjälp att få, oavsett om du är på jakt efter nya vitvaror, begagnade eller helt enkelt bara behöver hjälp med de vitvaror du redan har. Ta tag i kylskåpet som står och blinkar och få det reparerat så att det kan fungera optimalt igen. Du kan således även sälja vidare dina vitvaror bromma till någon som kommer ha större användning för dem. 

 

vitvaror bromma

 

Låt dina vitvaror gå i cykler

Med en pågående klimatkris och hotet om en mörkare framtid är det viktigt att vi gör det vi kan för miljön. Låt inte det gamla kylskåpet gå till skroten så fort ett nytt är införskaffat. Det är förståeligt att man vill uppdatera sina vitvaror då och då, särskilt om de inte fungerar. Däremot kan dessa vitvaror ofta lagas och därmed ändå kunna användas. Sälj eller skänk därmed vidare dina vitvaror och ge på så sätt glädje till någon annan som kanske inte har möjlighet att köpa nytt. Dessutom får även du en extra slant.

Slit-och-slängsamhället är förhoppningsvis ett minne blott i framtiden då man väljer att ta hållbara val genom att sälja vidare och reparera sina hushållsmaskiner, istället för att låta de gå till skroten. Din gamla mikrovågsugn blir en students första hushållsmaskin i nya lägenheten och ett kretslopp skapas.

Fler nyheter