Ge träden i Malmö goda förutsättningar att må bra genom att anlita arborist

18 juni 2022 Cecilia Olsson

editorial

Träd i bebyggda områden är något som kan skapa en mysigare miljö och bidra till renare luft, men det innebär också vissa utmaningar för träden. När de växer i skogen så klarar träden sig ofta väldigt bra själva, men i tätbebyggelse där rötterna inte kan växa hur som helst för att hitta tillräckligt med vatten och näring och de dessutom utsätts för diverse yttre påfrestningar så behöver de ofta hjälp för att kunna må riktigt bra.

Genom att anlita en duktig arborist så kan man ge sina träd riktigt goda förutsättningar att hålla sig starka och friska länge. 

Träd i Malmö kan behöva lite extra omvårdnad då de lever i tätbebyggelse

Malmö är ett exempel på en ort i Sverige där träden kan må bra av att få lite extra hjälp. Som trädägare kan man då anlita en arborist som kan ge träden de bästa förutsättningarna för att kunna växa och nå sin fulla potential. Detta kan göras exempelvis genom trädbesiktning och beskärning.

Det är nämligen väldigt viktigt att besiktiga träden för att tidigt kunna identifiera vilka åtgärder som ska vidtas för att slippa framtida problem.

arborist Malmö

Arborist i Malmö med mycket god kännedom om vad skånska träd behöver

Alias Arborist är ett företag med många års erfarenhet inom trädvård och skötsel. De arbetar runt om i Skåne och har därmed mycket goda kunskaper om de specifika behov som de skånska träden har. I tillägg har de bred kunskap om olika behov som många andra sorters träd har samt hur man på bästa sätt tar hand om dem för att hålla träden i toppskick och undvika sjukdomar som kan försvaga dem. De kan helt enkelt hjälpa kunder så att deras träd mår bra och lever länge.

Är man i behov av hjälp från arborist i Malmö eller någon annan skånsk ort så kan man kontakta Alias Arborist.

Fler nyheter