Det lönar sig ofta i längden att använda sig av företagsstädning i Stockholm

15 juni 2022 Cecilia Olsson

editorial

Det finns flera goda anledningar att anlita en städfirma som kan komma och rengöra företagets lokaler med jämna mellanrum. Smutsiga lokaler är inte speciellt trevliga att vistas i och förutom att de anställda påverkas så kan det även ha inverkan på kunder och besökare. Röriga och lortiga lokaler ger inte direkt ett gott intryck och kan i värsta fall leda till att kunderna vänder sig till ett annat företag istället.

Hur påverkas de anställda av ostädade lokaler?

Om man tar ett kontor som exempel så är det viktigt för anställda att luften är bra och ren för att de ska kunna arbeta så effektivt och fokuserat som möjligt. Är det smutsigt och dammigt så påverkar det såklart inomhusmiljön och därmed även luftkvaliteten. Dålig luft kan leda till trötthet, huvudvärk, koncentrationssvårigheter och andra symtom som har negativ inverkan på produktiviteten.

Företagsstädning Stockholm

Om kontoret inte rengörs regelbundet så ökar dessutom risken för att bakterier och virus sprids, vilket i sin tur kan leda till sjukskrivningar som hade kunnat undvikas.

Om personalen inte orkar göra ett effektivt arbete på grund av dålig inomhusmiljö eller om de blir sjukskrivna i tid och otid på grund av att bakterier får spridas fritt i lokalerna så innebär det kostnader för företaget. Detta blir troligtvis betydligt dyrare jämfört med om företaget istället ser till att en städfirma rengör lokalerna med jämna mellanrum.

Erfaren städfirma som utför företagsstädning i Stockholm

Västerorts Städservice är en städfirma med mycket lång erfarenhet som utför företagsstädning i Stockholm. De ser alltid till att hålla sin personal uppdaterad gällande de senaste metoderna och de genomgår ständig utbildningar för att Västerorts Städservice alltid ska kunna garantera ett högkvalitativt resultat.

Personalen ser vad som behöver göras samt hur det ska kunna utföras på det bästa och mest effektiva sättet. Västerorts Städservice lyssnar såklart även till kunders individuella behov gällande schema, rengöring med mera.

Fler nyheter