Billackering i Malmö – skyddar oskyldiga myndighetsarbetare

08 mars 2022 jonas olsson

editorial

Som myndighetsperson är det svårt att göra alla nöjda. Man är bunden av statligt upprättade riktlinjer och tvungen att följa lagen. Det är ofta väldigt svart eller vitt, fyrkantigt och stolpigt. Risken är stor att man gör någon arg och besviken.

Ta bara en lärare på en skola. Låt oss använda Malmö som exempel. Läraren i Malmö kanske har satt ett betyg som en elev uppfattat som orättvist. När läraren kommer ut på parkeringen för att hämta sin bil har någon ristat ett obscent ord i lacken. Nu är bilen förstörd skulle man kunna tro. Men icke. Det finns nämligen utmärkt billackering i Malmö som kan reparera skadan.

Det är såklart lätt för läraren att bli uppgiven av gesten. Men som tur är så är som sagt möjligheten till att reparera lacken långt från begränsade. Bilen kanske betyder allting för den där läraren. Det var säkert därför den blev en måltavla. Men läraren vet att hen är utsatt och är också förberedd på eventuella lackskador som skulle kunna uppstå.

 

billackering malmö

Lämna in bilen direkt

Har man en stor tro på sig själv kanske man kan fixa lackeringen själv. Men ärligt talat, är det inte bättre att lämna in bilen för en professionell skadereparation med en gång? Så blir det gjort, och det blir gjort bra. Är det verkligen värt att förstöra helgen för att försöka få bort det obscena ordet själv, och ändå stå där med ett halvbra resultat i slutändan?

Naturligtvis inte. I Malmö finns det som sagt bättre alternativ. Det är därför det på ett sätt är bra att arbeta på myndigheter just i Malmö. Folk blir arga över myndighetsbeslut i hel Sverige. Men det är kanske inte överallt som man kan hantera skadorna när folk tar ut sin ilska på myndighetarbetarnas bilar. Det kanske bara sker i Malmö.

Fler nyheter